Wednesday, January 9, 2013

Frisyre på bryllupsdagen

Brudefrisyren er ikke noe jeg har tenkt på, eller visst hvordan jeg ville ha, før jeg begynte å planlegge bryllupet. Det første jeg måtte tenke gjennom var om håret skulle være satt opp eller henge løst. Jeg og Anders var enige om at oppsatt hår var det beste, fordi det blir litt mer stas over det enn hvis det bare henger løst.
Dermed startet jakten på hvordan jeg ville ha det oppsatt. Jeg er ikke så veldig gira på å ha tiara eller noe stor pynt i håret. Jeg syns det blr litt voldsomt og ikke helt min stil. Jeg syns det er veldig mange fine frisyrer med pynt, men som sagt, det faller ikke helt i smak hos meg.
Jeg har funnet ut etter å ha sett på utallige frisyrer at jeg vil ha en relativt enkel frisyre. Det kan bli litt for mye krøller eller fancy oppsett, men det kan også bli for enkelt. Jeg vil ha en frisyre som ser ut som jeg ikke har satt den opp selv. Jeg vil at det skal være litt stas over det liksom.

Her kommer et lite bilderas av frisyrer jeg kan finne inspirasjon i. Jeg har ikke funnet "drømmefrisyren" enda, men jeg har ihvertfall plassert de tre beste i toppen i rando rekkefølge.
Bildene er hentet herfra:
http://boards.weddingbee.com/topic/brides-with-short-hair
http://powderroom.com.au/blog/2010/03/planning-for-your-wedding-day-hair-trial/
http://trendybride.net
http://kristinesside.blogg.no/1295461818_brudefrisyren.html
http://stinasinverden.blogspot.no/2012/01/brudefrisyre.html
http://boards.weddingbee.com/topic/post-your-hair-inspiration
http://www.nicoledeanne.net/?p=1366

1 comment:

  1. Jeg tror du kler fletter i sveisen fordi det ser elegant og fint ut uten at det ser ut som en har klæsjet en boks hårgele i håret for å sette det opp.
    Du kommer til å bli fin uansett, det er jeg sikker på :D

    Michelle

    ReplyDelete