Friday, January 11, 2013

Bryllupskake

Bryllupskake. Det er 3 ting å tenke på:
1. Smak
2. Pynt
3. Konditorist

Anders er ikke så veldig glad i kaker. I tillegg har han melkeintoleranse.
Jeg er ikke så veldig glad i verken bløtkake eller marsipankake, og Anders syns at vi ikke kan servere gulrotkake som bryllupskake.
Derfor blir det sjokoladekake. Det er ikke like mye melk i dette som i bløtkake og marsipankake, det er Malins absolutte favoritt, og hvis Anders må spise kake vil han helst ha sjokoladekake. Så det første valget var ikke så vanskelig. Men: det skal være fyll i en sjokoladekake- ihvertfall i en god en. Her er det mye godt å velge blant; sjokoladekrem, vaniljekrem, bringebærkrem, sjokoladesmørkrem osv osv. Og man kan selvfølgelig kombinere, eller legge til frukt eller sjokoladebiter. Heldigvis skal vi jo ha flere etasjer, og da er det mulig å ha flere forskjellige. Vi har ikke diskutert fyllet helt enda - vi håper å få en prøvesmaking først.

Siden vi har valgt fargene hvit og lilla er det naturlig å videreføre dette også til kaken. Vi tenker derfor en kake trukket i hvitt, med noen lilla blomster og skrift. Vi har googlet mye for å finne noe vi liker, men jeg vil heller vise dere noen bilder fra den "konditoristen" vi skal bruke - som leder oss til punkt 3.

Etter litt googling valgte vi å bestille bryllupskaken fra Anette i Anette´s kaker. Hun er bare heeeelt utrolig flink, og ikke avskremmende dyr. Du kan søke på Anette´s kaker på Facebook eller besøke bloggen hennes anettes-kaker.blogspot.com/ for å se flere bilder, eller bestille noe selv. Hun baker kaker til absolutt ALLE anledninger!

Vi har ikke helt bestemt oss for akkurat hvordan kaken skal se ut, vi liker liksom noen elementer fra hver kake. Men her er noen bilder fra inspirasjonsgalleriet vårt









1 comment:

  1. Jeg eeeelsker å titte på kaker, er så mye fiiiiint.
    Jeg leter masse på pintrest, de har mye fint og også mange søte kaketopper- jeg vil selv ikke ha den standard brudepar i plast på toppen.

    Michelle

    ReplyDelete